Norske QUDO,
ferdig montert elbillader fra 8.500,-

Inkludert Enovastøtte på 35%, opp til 10.000,-.
Be om uforpliktende pristilbud og mer informasjon om støtten.

Få pristilbud

QUDO elbillader ferdig montert fra kun 8.500,- med Enovastøtte

Pris uten Enovastøtte for ferdig montert QUDO er fra 12.990,-*

Styr strømforbruket til elbilladeren, varmtvannstanken og varmekablene etter strømpris og få inntil 10.000 kroner i støtte.

Hva får jeg støtte til?
35 prosent av utstyr- og installasjonsutgifter, maksimalt 10.000 kroner. Du får kun støtte til utstyr som du trenger for å styre dine energilagringsenheter, det vil si alt av styringsutstyr og installasjonskostnader for dette.


Hvordan får jeg støtte?
Når styringssystemet er installert og alle kostnader er betalt, registrerer du kostnadene hos Enova. Legg ved alle relevante fakturaer som dokumentasjon. 


Kan jeg få støtte?
Du kan få støtte dersom du tilfredsstiller kriteriene som stilles. For å få støtte må du sette deg godt inn i kriteriene for tiltaket.

Kriteriene for støtte finner du her

Les mer på enova.no 

Hvorfor velge QUDO?

icon

Utsett Laderstart

Enkelt utsette ladingen ved å bruke utsettelsesfunksjonen.

icon

Enhåndsbetjening

QUDO kan betjenes med bare én hånd, og ladingen starter umiddelbart.

icon

App Fri

I en verden hvor alt er smart, skiller QUDO seg ut ved å tilby et problemfritt alternativ uten app.

icon

Områdelys

QUDO har en innebygd lyssensor som slår på eller av områdelyset avhengig av lysforholdene rundt det. Den kan slå seg på når det er mørkt, og slå seg av når solen står opp.

icon

Brukervennlig

User experience is at the heart of our design. In collaboration with the Norwegian handicap association we've ensured our charges are accessible and manageable for all users.

icon

Designet og utviklet i Norge

QUDO bruker norsk ekspertise til å utvikle ladeløsninger som prioriterer kvalitet og miljøbevisst design.

icon

Frimodus og Sikkermodus

Nyt tryggheten med QUDOs sikre modus, aktivert med det medfølgende RFID-kortet. Det er enkelt, sikkert og designet med din sikkerhet i tankene.

icon

Plassbesparende kontakt

Den gjennomtenkte størrelsen sørger for at den passer pent inn i ethvert miljø, fra private hjem til travle kommersielle områder.

icon

Montasjevennlig

Den intelligente innvendige designen av QUDO gjør installasjonen intuitiv og rask. Laderen har en Type 2-kontakt på siden for å gjøre den enkel å plassere og bruke selv i en veldig liten garasje.

icon

Smart Ready

QUDO leveres med en forhåndsinstallert USB Zigbee-modul, som lar deg koble den til smarthussystemer og dra nytte av smart lading hvis du velger å gjøre det.

Slankt design + Plasseffektiv kontakt

Essensen av QUDOs design er å levere en sømløs blanding av eleganse og funksjonalitet. Den gjennomtenkte størrelsen sørger for at den passer pent inn i ethvert miljø, fra private hjem til travle kommersielle områder.


Sikkerhet for deg

QUDO har fått godkjenningsstempelet fra TÜV SÜD – en globalt anerkjent leder innen testing, inspeksjon og sertifisering. Dette beviser at våre ladere overholder alle relevante forskrifter og ikke bare møter, men overgår de høyeste standardene for sikkerhet og kvalitet.


One hand operation = User friendly

Vi har sørget for at våre ladere er tilgjengelige og håndterbare for alle brukere. Vi er dedikert til inkludering, noe som har resultert i en ladeløsning som er like enkel å bruke som den er å se på.


Vår norskproduserte elbillader er fleksibel. Den kan brukes som enkel plug-and-play, eller tilknyttet smarthus for å kunne lade når strømmen er billigst. Valget er ditt!

Få pristilbud

Kvalitet DU kan stole på!

Bestill QUDO Norge

Grossister (Elektriker)

Privatkunde